Over ons

Hallo, wij zijn Kris en Bieke en samen runnen wij de Overbroekse Verfcentrale.


Overbroekse Verfcentrale is een familiebedrijf, opgericht in 1978. Jos en Maria, de ouders van Kris zijn het bedrijf gestart in Overbroek en hebben hier 25 jaar de winkel gehouden. Vandaar de naam Overbroekse Verfcentrale. In 2003 is de zaak verhuisd naar Sint Lenaarts waar we een grotere winkel en magazijnruimte hebben.

Kris is groot geworden tussen de verfpotten en de passie voor verf is hem dan ook met de paplepel ingegeven. Na een loopbaan als onderhoudselektricien heeft hij de fakkel overgenomen van zijn vader. Ook Bieke gaf haar job als leerkracht op.

Persoonlijke service… Dat is Overbroekse Verfcentrale. Je vindt bij ons niet alleen een potje verf of een borstel, maar ook deskundig advies.

Wij bieden onze klanten enkel kwaliteitsproducten van topmerken aan. We verdelen het volledige gamma van Trimetal en Sigma Coatings voor de decoratieverven. Verder kan je bij ons terecht voor autolakken van PPG en industrielakken van Selemix en Sigma Coatings. Wat hebben we nog te bieden? Alle benodigdheden voor de schilder, carrosseriebenodigdheden, spuitbussen op maat, …

In 2018 behaalde Bieke haar diploma van Kleuradviseur. Zo kunnen we u nog beter bijstaan in de zoektocht naar de juiste kleur, zowel bij ons in de winkel als bij u thuis. We beschikken over een grote inspiratiewand en talloze kleurstalen om uw kleur te vinden. Toch nog een andere kleur in gedachte? Met onze fotospectrometer meten we exact elke kleur die u maar wil.

Met onze twee professionele verfmengmachines kunnen wij u een zeer uitgebreid kleurenpalet aanbieden. Meer dan 80 000 kleuren in verschillende kwaliteitsverven. In enkele seconden maken we voor u de gewenste kleur.

Een kras op je auto? Wij hebben uw kleur. Een lakstift, spuitbus of een pot autolak, wij maken het voor u.

Onze toonaangevende merken