Welkom


Overbroekse Verfcentrale is een familiebedrijf dat in 1978 is opgericht door huidig zaakvoerder Jos Van Looveren.
Jos is zijn bedrijf gestart in Overbroek en heeft hier 25 jaar zijn winkel gehad (vandaar de naam Overbroekse Verfcentrale).
In 2003 zijn wij verhuisd naar Sint Lenaarts waar we een grotere winkel en magazijnruimte ter beschikking hebben om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Door onze jarenlange ervaring bieden wij oplossingen voor elk probleem.

Uw eigen kleur


In onze professionele ingerichte kleurmakerij, met een eigen ontwikkelingsafdeling, zetten we uw kleur om in een goed te verwerken lak. Wij maken met uw kleurenstaal een kleur op maat! Of u nu kleine of grote hoeveelheden (van spuitbus tot grote verpakking) van kleur wilt hebben, dat is voor ons geen probleem.

Techniek


Hebt u applicatieproblemen? Na overleg staan wij paraat.
Wilt u advies? Onze technische dienst staat u eventueel bij in samenwerking met fabrikanten.

Leveringen


Snelle levering is voor u belangrijk en voor ons vanzelfsprekend. Wij hebben een dusdanige voorraad dat we garant kunnen staan voor tijdige leveringen. De leveringen gebeuren dagelijks. Ons motto is: voor 8.30 uur besteld is dezelfde dag geleverd. Dit kunnen wij waarmaken omdat wij zelf alles tot aan de klant brengen, hierdoor hebben wij een zeer goede klantenrelatie.

Service


Door een nauwe samenwerking met onze lakfabrikant PPG Industries kunnen wij topproducten en diensten leveren. Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, hebben moderne opleidingsfaciliteiten voor- handen en bieden ondersteuning naar klanten. Wij kunnen antwoord geven op talrijke vragen - vragen die beantwoord moeten worden alvorens een succesvol verfsysteem aangebracht kan worden. Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel.